Atelier kleding productie

Het atelier voor kleding productie

Bent u op zoek naar een atelier voor kleding productie waar u een perfect sample kunt laten maken? Heeft u een patroon laten maken en wilt u nu graag zien hoe dit er straks in het echt uit komt te zien? Misschien dat u aan de hand van deze sample nog wel iets ziet dat anders moet. We raden u dan aan om contact op te nemen met Baba Muntar. Muntar is zelf de meest gerenommeerde patronenmaker van Amsterdam en omstreken. Hij maakt van elk ontwerp een perfect digitaal patroon. Daarnaast heeft hij contacten met een atelier voor kledingproductie, waar van elk patroon een perfecte sample wordt gemaakt.

Kledingproductie in Amsterdam

Voor het maken van samples, maar ook voor uitgebreidere kledingproductie, kan Baba Muntar u verder helpen. Hij heeft de contacten die ervoor zorgen dat er van zijn patronen prachtige kleding en accessoires gemaakt worden. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een patronenmaker die elk ontwerp tot in de kleinste details perfect omzet in een patroon, dan kunt u eigenlijk geen betere vakman vinden. Met zijn ervaring weet u zeker dat u een partner in huis haalt die op elk detail let en die onregelmatigheden al verwijdert voordat deze problemen op kunnen leveren.

Op zoek naar een atelier voor kledingproductie?

Als u een atelier voor kleding productie zoekt, dan bent u bij Baba Muntar aan het juiste adres. Muntar heeft namelijk de contacten die hiervoor ingeschakeld kunnen worden. Kledingproductie in Amsterdam op kleine schaal wordt hierdoor mogelijk. Meer weten? Neem gewoon even contact met Muntar, die graag al uw vragen voor u beantwoordt. Hij is naast het maken van patronen ook in te schakelen voor bijvoorbeeld het maken van werktekeningen en snijtekeningen, maar ook voor plotten en aanpassen van patronen.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht