Bedrijfskleding patronen

Perfecte patronen voor de mooiste bedrijfskleding

Bent u op zoek naar een patronenmaker die voor u patronen kan maken die tot in de kleinste details perfect zijn? Een expert op het gebied van het maken van bedrijfskleding patronen, die uw ontwerp neemt en hier dan een patroon op maat van maakt? Dan raden wij u aan om gewoon even contact op te nemen met Baba Muntar. Hij is al ruim 40 jaar actief in de modewereld en weet als geen ander hoe een ontwerp omgezet moet worden in een perfect patroon. Ook op het gebied van bedrijfskleding heeft hij veel ervaring, die hij graag inzet om voor uw bedrijf gedetailleerde patronen te maken.

De beste patronen voor bedrijfskleding

Als kledingpatronen bedrijf behoort Baba Muntar tot de top van het metier. Wij verzorgen bedrijfskleding patronen die helemaal perfect zijn, zodat u deze direct in productie kunt nemen. U komt bij ons met een ontwerp van de kleding zoals uw mensen deze voor u hebben ontworpen. Baba Muntar gaat hiermee aan de slag om een patroon te maken dat helemaal perfect op het model lijkt. Een patroon vooral ook waarbij alle mogelijke details kloppen. Muntar heeft de contacten om ervoor te zorgen dat er van het patroon ook direct een sample wordt gemaakt, zodat u goed kunt zien wat het eindproduct wordt.

Kledingpatronen voor uw bedrijf

Elk bedrijf wil graag dat alle details helemaal kloppen. Patronen voor bedrijfskleding maken is ook niet eenvoudig. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website om meer te weten te komen over Baba Muntar en de mogelijkheden die hij u op dit gebied te bieden heeft. Naast het maken van patronen voor bedrijfskleding kunt u Muntar ook inschakelen voor bijvoorbeeld het maken van werktekeningen en snijtekeningen, het digitaliseren van patronen en nog veel meer.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht