Confectie patronen

De beste kwaliteit op het gebied van confectie patronen

Heeft u een eigen kledingbedrijf en maakt u hierbij gebruik van confectie patronen? Dan weet u wat er allemaal bij komt kijken om deze patronen op de hoogst mogelijke kwaliteit te laten maken. Zelfs het kleinste foutje in een patroon kan er al voor zorgen dat een kledingstuk niet meer klopt, wat kosten en vertraging met zich mee kan brengen. Het is dan ook van groot belang dat u voor het maken van confectie patronen een professionele patronenmaker inschakelt. Baba Muntar heeft meer dan 40 jaar ervaring met het maken van professionele patronen voor een groot aantal verschillende klanten.

De mooiste confectie patronen maken

Als u konfektiepatronen wilt laten maken, dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen op de website van Baba Muntar. Muntar is in te schakelen voor een groot aantal verschillende diensten. Zo kan hij voor u een 1e patroon maken, maar ook verkleinen, vergroten of graderen. Daarnaast kan Muntar voor u een patroon digitaliseren of intekenen, snijtekeningen en werktekeningen maken. Baba Muntar produceert een maattabel voor u, berekent het stofverbruik per stuk voor u en helpt bij de conversie naar een ander systeem. Baba Muntar is een veelzijdige professional die al zijn ervaring en vaardigheid voor u inzet.

Kwaliteit op het gebied van konfektiepatronen

Het is bij het maken van confectie patronen heel belangrijk dat er op hoog niveau wordt gewerkt. Neem vandaag nog contact op met Baba Muntar om alle mogelijkheden die hij u te bieden heeft door te nemen. Muntar is niet alleen maar gespecialiseerd op het gebied van alle mogelijke soorten kleding, maar ook als het aankomt op bijvoorbeeld tassen, hoesjes, kussens en lakens. Ook hier vertelt hij u graag meer over in een persoonlijk gesprek. Neemt u contact op als u op zoek bent naar iemand die een schat van ervaring heeft op het gebied van confectie patronen maken?

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht