Kleding naaiatelier Amsterdam

Kleding naaiatelier Amsterdam

Voor een ervaren kleermaker Amsterdam moet u bij Baba Muntar zijn. Muntar is al jaren een begrip in de modewereld. Koopt u een leuk jurkje in een boetiek, dan zou het maar zo kunnen dat het patroon van hem afkomstig is. Zoekt u een kleding naaiatelier? Of dat nu is als bedrijf of als particulier, bij Baba Muntar vindt u een vertrouwd en professioneel adres. Wilt u een perfect kloppend sample laten maken? Misschien is het patroon al klaar maar u wilt nu al zien hoe het kledingstuk er straks in het echt uit komt te zien. Neem dan zeker contact op met Baba Muntar. U spreekt dan de meest gerenommeerde patronenmaker uit de omgeving van Amsterdam. U kunt bellen of mailen. Uiteraard kunt u ook zelf een bezoekje brengen aan het atelier in de hoofdstad. De openingstijden staan vermeld op de website.

Contacten met kledingatelier Amsterdam

Ideaal zijn onze samenwerking en onze contacten met een kleding naaiatelier Amsterdam. Zo kan van elk patroon een sample worden gemaakt. Onze contacten zijn hierbij ideaal. Zoekt u een patronenmaker die raad weet met elk ontwerp? Dan vindt u geen betere vakman dan Muntar. Alle details krijgen de aandacht die ze nodig hebben. Zijn er in een bepaald patroon of ontwerp foutjes aanwezig, dan zullen deze gegarandeerd verwijderd worden. Een patroon moet voor 100% kloppen. Het kleinste foutje kan namelijk direct vervelende gevolgen hebben.

Op zoek naar kleermaker Amsterdam?

U zoekt een kledingatelier Amsterdam en omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Baba Muntar. Wij hebben veel contacten en kunnen dit zeker voor u realiseren. Heeft u interesse in een kleinschalige kledingproductie? Zijn er andere vragen waar u een antwoord op wilt? U vindt kwaliteit van het grootste belang? Bel even met Muntar en u krijgt antwoord op al uw vragen. U bent bij ons op het goede adres als u een kleermaker in Amsterdam nodig hebt. Ook voor het maken van patronen, werktekeningen en snijtekeningen zijn wij uw ideale partner. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bepaald patroon door ons te laten aanpassen. Neem contact op en we staan graag voor u klaar. Ziet u er tegen op om ons te bellen omdat u alleen Arabisch spreekt? Dat is niet nodig, want Muntar beheerst verschillende talen.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht