Kleding naaiatelier

Kleding naaiatelier voor bedrijfskleding

Zoekt u naar een kleermaker die patronen maakt voor functionele bedrijfskleding? Heeft u een kleding naaiatelier nodig omdat u graag jurken en rokken draagt die geheel aansluiten bij uw eigen stijl? Het kan ook zijn dat u zelf de kleding of accessoires naait, maar dat u zoekt naar een deskundige en ervaren patronenmaker. In al deze gevallen bent u bij Baba Muntar in Amsterdam precies op de goede plek. Heeft u vragen of wilt u direct een opdracht bespreken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Voor de werkwijze en meer informatie over de tarieven kunt u altijd even op onze website kijken. U vindt daar tegelijk onze contactgegevens.

Kledingatelier voor de mooiste en meest praktische bedrijfskleding

Aan een kleding naaiatelier kunt u alle mogelijke opdrachten geven. Of het nu gaat om alledaagse kleding, feestkleding of bedrijfskleding, het is belangrijk dat het genaaid wordt volgens uw wensen. Zoekt u een patronenmaker in Amsterdam en omstreken die perfect kloppende patronen maakt? Gaat het om een bedrijfskleding patroon waaraan specifieke eisen worden gesteld? Kom zeker met het ontwerp naar Baba Muntar. Wij maken hier voor u een patroon van. Dit kan in elke gewenste maat. Heeft u al een patroon maar heeft u een kledingatelier nodig om het patroon aan te passen? Muntar werkt al meer dan 40 jaar in de modewereld en heeft veel contacten. Voor het omzetten van een ontwerp naar een patroon kunt u nergens beter terecht dan bij hem. Ook als het gaat om bedrijfskleding heeft hij zeer veel ervaring.

Een ervaren kleermaker in Amsterdam

In een professioneel Kledingatelier verwacht u mensen met expertise en ervaring. Baba Muntar kan u hierbij goed van dienst zijn. Wij werken veel samen met kledingateliers. Voor de patronen bent u bij ons aan het juiste adres. Als u het patroon van ons ontvangt, is het direct klaar voor productie. Onze contacten zorgen er graag voor dat u een sample van het patroon krijgt. Het kan soms prettig zijn om direct te zien wat het eindproduct gaat worden. Als u specifiek zoekt naar patronen voor bedrijfskleding, zoek dan niet verder. U zult nergens een betere patronenmaker vinden dan bij ons. Juist bedrijfskleding patronen vragen om vakmanschap. Het maken of veranderen van deze patronen is niet eenvoudig. Gebruik daarom de ervaring van Muntar. Neem contact op en we helpen u direct verder. U bent van harte welkom.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht