Kleding ontwerpen

Patroon en kleding ontwerpen

U wilt kleding laten ontwerpen en maken? Dan bent u van harte welkom bij Baba Muntar. Wilt u de kleding laten ontwerpen voor een van uw kinderen of voor uzelf? Gaat het om bedrijfskleding? Wilt u kleding ontwerpen zodat u dit kunt verkopen in een van uw winkels? In al deze gevallen staan wij graag voor u klaar. Neem een kijkje op onze website om meer te lezen over onze werkwijze. Wij vinden het prettig om samen met u te bespreken wat we voor u kunnen betekenen. We communiceren in diverse talen, waaronder Engels, Arabisch, Nederlands en Turks.

Perfecte kleding laten ontwerpen

Of het kleding ontwerpen nu bedoeld is voor een patroon voor uzelf of voor iemand anders, perfectie en precisie is altijd belangrijk. Dat is nu precies wat u vindt bij Baba Muntar. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met het ontwerpen en maken van kleding. Veel doen we zelf, maar we hebben ook contacten met kleding ateliers. Het ontwerpen en ook het aanpassen van patronen gebeurt heel nauwkeurig. Wij berekenen alles net zo lang na totdat er geen enkele fout meer aanwezig is. Daar kunt u volledig op vertrouwen. Voor zowel bedrijven als particuliere klanten zijn wij de ideale partner.

Mooie kleding laten ontwerpen en maken

Heeft u nog een vraag over het kleding laten ontwerpen? Bel ons gerust en we beantwoorden al uw vragen. Natuurlijk vinden wij het ook fijn als u bij ons in Amsterdam langskomt. We hebben ruime openingstijden. U leest daarover meer op onze website. Graag horen we dan wat uw wensen zijn en samen bespreken we de mogelijkheden. Vindt u het handiger om online contact op te nemen met Baba Muntar, dan kan dat via het contactformulier. Als wij dat van u ontvangen hebben, zullen we zo snel mogelijk een bericht naar u terugsturen.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht