Kledinglijn starten

Een eigen kledinglijn starten

Een eigen kledinglijn beginnen is voor heel wat mensen een droom. Bent u dit ook al jaren van plan en gaat u nu daadwerkelijk stappen ondernemen? U kunt dan veel profijt hebben van Baba Muntar. Kijk zeker eens op de website. Muntar heeft ontzettend veel ervaring op het gebied van mode. Hij heeft echt een passie om ook u te helpen als u deze eerste stap gaat zetten. Een goed begin is tenslotte het halve werk. Kijk op de site voor meer informatie en bel gerust. Of laat uw gegevens achter op het contactformulier. We lezen daar graag uw naam, uw e-mailadres en uw berichtje. Uiteraard laten we daarna zo spoedig mogelijk van ons horen.

De start van een kledinglijn opzetten

Wat is allereerst belangrijk als u met een eigen kledinglijn wilt starten? Denk dan aan het ontwerpen van kleding die past bij uw stijl. Heeft u het ontwerp al klaarliggen? Dan helpt Muntar u graag verder. Voor het maken van perfecte patronen bent u bij hem precies op de goede plek. Hij maakt de patronen exact voor u op maat. Heeft u interesse in samples van deze patronen? Muntar heeft contacten die dit voor u kunnen realiseren. Wacht niet langer, maar neem vandaag al contact met ons op. Des te eerder kunt u beginnen met uw eigen kledinglijn.

Deskundige hulp bij kledinglijn beginnen

Een kledinglijn opzetten vraagt heel wat van u. Baba Muntar wil graag uw partner zijn. Maak gebruik van zijn expertise en ervaring. Het is uiteraard van het grootste belang dat u straks een goed product heeft. Wellicht zoekt u nog naar geldschieters. Deze willen dan wel samples zien. Eerder zullen zij geen geld in uw kledingbedrijf steken. Laat de samples daarom op een professionele wijze maken. Bel of mail naar Baba Muntar. Hij gebruikt uw ontwerp en bewerkt dit tot een patroon. Het wordt zodanig bewerkt dat het meteen klaar is om in productie genomen te worden.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht