Maatlabel

Patronen en maattabel vindt u bij Baba Muntar

Heeft u een bepaald maatschema nodig? Wilt u patronen op maat laten maken? Weet dat u dan bij ons helemaal op de goede plek bent. Baba Muntar is er voor professionele patronen en handige maattabellen. Muntar heeft ruim 40 jaar ervaring op dit terrein. Neem vandaag nog contact met ons op. Graag maken we patronen voor u op maat. Maten zijn ook altijd aan te passen. Uiteraard gebeurt dit alles met de uiterste precisie. Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit. Kijk op onze website naar onze uitgebreide klantenkring die dit bewijst.

Service voor maattabellen

Natuurlijk zijn wij er ook voor een precieze maattabel. Neem vandaag nog contact met ons op. We bespreken dan wat wij voor u kunnen betekenen. Veel doet Muntar zelf, maar we hebben ook diverse contacten in de modewereld. Ook als u geen Nederlands of Engels spreekt bent u welkom bij ons. We communiceren onder meer in het Arabisch en Turks. Wilt u een vraag stellen over de maattabellen? U vindt ons telefoonnummer op de website. Bel ons gerust. Het is ook mogelijk om uw gegevens achter te laten op ons contactformulier. Graag ontvangen we uw naam, uw e-mailadres, het onderwerp waar u meer over wilt weten en het bericht. Wij zullen dit nauwkeurig bekijken en daarna snel contact met u opnemen.

Een maatschema voor patronen op maat

Maattabellen en patronen worden door Baba Muntar veel gebruikt. Muntar heeft een echte passie voor alles wat met patronen en kleding te maken heeft. Hij is niet voor niets een begrip in de modewereld. Koopt u een mooie outfit in een boetiekje dan zou het maar zo kunnen dat het patroon bij Muntar vandaan komt. Zoekt u naar maattabellen voor kinderkleding of gaat het om dames- of herenkleding? Muntar maakt een patroon dat geheel aansluit op uw wensen. Kom eventueel bij ons langs met een foto, een tekening of een eigen ontwerp en deze wordt omgezet in een digitaal patroon. Ook voor het vergroten, graderen en verkleinen van patronen bent u bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht