Patronen babykleding

Eigen patronen babykleding

Zoekt u naar een professionele patroonmaker babykleding? U bent dan van harte welkom bij Baba Muntar. U kunt hier terecht voor dames-, heren-, kinder- en babykleding. Heeft u een eigen ontwerp of patroon? Het maakt niet uit hoe dit vormgegeven is. Ik kan er zeker mee aan de slag. Heeft u een bepaalde foto en wilt u dat deze wordt omgezet naar een digitaal patroon? Dat is zeker mogelijk. Ook tekeningen, modellen of bijvoorbeeld een idee zijn welkom. Wellicht heeft u een bepaald bestaand patroon voor babykleding en wilt u dat dit wordt aangepast. Ook dan bent u bij mij helemaal aan het juiste adres. Handig is dat u bij mij meteen terecht kunt voor onder meer lakens, kussens, hoezen en andere accessoires.

Service bij babykleding patronen

Wat kan ik voor u betekenen als het gaat om patronen babykleding? U kunt een beroep doen op verschillende diensten. Ik kan voor u het eerste patroon maken, maar ik kan een bestaand patroon ook verkleinen of vergroten. Ook voor digiteren en intekenen ben ik uw ideale partner. Zoekt u naar werktekeningen of maattabellen? Ik kan u ongetwijfeld helpen. Andere services die ik bied zijn onder meer: plotten, het stofverbruik per stuk berekenen, omzetting naar een ander systeem, invoeren van handgemaakte patronen naar een digitaal patroon en ook ben ik er voor kartonnen patronen. Wij gebruiken tijdens het werk het Lectra Cad Cam systeem. Binnenkort zullen we ook met 3-D gaan werken. We hebben onder meer machines voor geweven stoffen, tricot naaimachines, borduur machines en plotmachines. Soms werken we hierin ook samen met andere ateliers. Voor een patroonmaker babykleding bent u bij ons dan ook precies op de goede plek.

Contact opnemen met patroonmaker babykleding

Wilt u meer weten over onze babykleding patronen? Wij staan altijd open voor contact. Kijk op onze website voor meer informatie. U vindt daar tegelijkertijd onze contactgegevens. Wilt u ons telefonisch spreken? Gebruik dan ons telefoonnummer. We zijn ook mobiel bereikbaar. Uiteraard leest u ook onze adresgegevens en bent u van harte welkom bij ons in Amsterdam. Wilt u online een vraag stellen, gebruik dan ons contactformulier. Vul uw naam, e-mailadres, het onderwerp en uw berichtje in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht