Patronen graderen

Op professionele wijze patronen graderen

Voor het graderen van patronen moet u bij Baba Muntar zijn. Het groter of kleiner maken van een basispatroon is geen klusje dat iedereen kan uitvoeren. Precisie is hierbij van groot belang. Wordt er een klein foutje gemaakt, dan kan dat grote gevolgen hebben voor het uiteindelijke patroon. Baba Muntar kan het patroon in elke gewenste maat maken. Of het graderen nu nodig is voor heren- of dameskleding, wij realiseren het voor u. Ook speciale maten zijn mogelijk.

Professioneel graderen patronen voor een perfect resultaat

Voor het perfect patronen graderen bent u welkom bij Baba Muntar in Amsterdam. U had zelf al een patroon gemaakt, maar dit voldoet nog niet helemaal aan uw wensen? Neem dan zeker een kijkje op onze website. Daar leest u van alles over onze werkwijze en onze tarieven. Ook vindt u hier onze contactgegevens. Uiteraard bent u daarnaast van harte welkom om bij ons langs te komen. Samen bekijken we het patroon en bespreken we uw wensen. Muntar is een ervaren en professionele patronenmaker. Ook het graderen van patronen is bij hem in uitstekende handen. Gaat het om het verkleinen of vergroten van een patroon? Heeft u een andere aanpassing voor ogen? Vertel het ons en wij kunnen het zeker realiseren. Uiteraard gebeurt dit met de grootst mogelijke precisie. We leveren het patroon digitaal, zodat u er meteen mee aan de slag kunt.

Alles op het gebied van graderen van patronen is mogelijk bij Baba Muntar

Voor het graderen van patronen kunt u gebruik maken van de expertise van Muntar. Hij heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring op het gebied van graderen en aanpassen van patronen. Uw idee wordt door hem perfect omgezet in het gewenste patroon. Vakmanschap is hierbij onmisbaar. Heeft u een patroon nodig voor persoonlijk gebruik of gaat het om bedrijfskleding? In beide gevallen zit u bij ons helemaal goed. Heeft u nog specifieke vragen over het graderen van een patroon? Neem dan zeker even contact op. Samen bespreken we uw wensen en kijken we wat er mogelijk is. Muntar beheerst diverse talen, waaronder ook Turks, Engels en Arabisch.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht