Patronen kinderkleding

Hulp bij patronen kinderkleding

Zoekt u een ervaren en deskundige patroonmaker kinderkleding? Heeft u een prachtige foto van een bloesje voor uw dochter? Zou u dit dolgraag voor haar maken? Een patroon is dan onmisbaar. Het maken van een goed patroon vraagt echter om expertise en kennis. Het is uiterst belangrijk dat het patroon tot in de kleinste details klopt. Anders komt het waarschijnlijk niet goed met het kledingstuk. Zoekt u dus een ervaren patroonmaker voor kinderkleding? Neem dan zeker contact op met Baba Muntar. Dan weet u zeker dat het goed komt.

Veel mogelijk bij kinderkleding patronen

Heeft u een specifieke wens als het gaat om patronen kinderkleding? Stel uw vraag aan Baba Muntar en de kans is groot dat hij u kan helpen. Of het nu gaat om technische patroontekeningen of een andere hulpvraag, wij hebben veel kennis en ervaring in huis. Bent u benieuwd naar de tarieven? Kijk dan even op onze website. Gaat het om een nieuw patroon, dan bespreken we altijd van te voren de prijs met u. Deze is overigens exclusief BTW. Vergrotingen, verkleiningen en eventuele aanpassingen zijn ook nog niet bij deze prijs inbegrepen.

Ervaren patroonmaker kinderkleding in Amsterdam

Zijn er aanpassingen nodig aan uw kinderkleding patronen? Wij kunnen ze voor u verkleinen of vergroten. Ook andere aanpassingen zijn mogelijk. Als het gaat om het upgraden, vergroten of verkleinen van een patroon voor kinderkleding, rekenen wij een bedrag van € 50,-. Wilt u bestaande patronen laten digitaliseren? Wij rekenen daarvoor een bedrag van € 80,-. We kunnen bijvoorbeeld ook converteren naar andere formats. Denk hierbij aan onder meer DXF van Gerber, HPGL en TLC. Wij vragen altijd om een betaling vooraf of bij het afleveren.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht