Patronen kleding

Vakmanschap vereist voor perfecte patronen kleding

Zoekt u een vakkundige patroonmaker kleding? Dan zit u bij Baba Muntar helemaal goed. Hier kunt u vertrouwen op vakmanschap. Dankzij meer dan 40 jaar ervaring in alle facetten van de mode branche, kunt u hier zeker terecht voor de meest perfecte patronen. Ook voor modetekenen, ontwerpen en modellen stikken bent u hier in Amsterdam aan het juiste adres. De patroonmaker heeft zoveel ervaring dat hij een model al kant en klaar voor zich ziet staan voordat er ook nog maar iets gemaakt is.

Advies is mogelijk op het gebied van kleding patronen

Heeft u advies nodig over patronen kleding? Kom dan zeker een keer bij ons langs in Amsterdam. Of neem vrijblijvend contact met ons op. We zijn er voor deskundig advies en we denken graag op een professionele manier met u mee. Uiteraard mag u bij ons rekenen op de meest perfecte kwaliteit. Daar staan we garant voor. Een patroon met fouten is voor ons niet denkbaar. Wilt u ons bellen? Dit kan iedere dag. U kunt ons op werkdagen ook bezoeken. Kijk voor de exacte openingstijden even op onze website. We kunnen met u in het Nederlands en het Engels communiceren. Ook Arabisch, Turks en Hausa is voor ons geen enkel probleem.

Vul contactformulier in voor contact met patroonmaker kleding Amsterdam

Heeft u een vraag over de kleding patronen? Wilt u iets laten verkleinen of vergroten? Gaat het om herenkleding of kinderkleding? Stel uw vraag gerust telefonisch aan ons. U ziet op onze site 2 verschillende telefoonnummers. Het is ook mogelijk om online een bericht naar ons te sturen. Ga dan even naar ons contactformulier en u ziet precies wat u moet doen. Graag lezen we uw naam, uw e-mailadres en uw vraag. We zullen dan zo snel mogelijk iets van ons laten horen. U bent ook van harte welkom om ons te bezoeken in Amsterdam. We staan graag voor u klaar.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht