Patronen op maat

Patronen op maat laten maken

Wilt u een professionele patronenmaker een patroon voor u laten maken? Neem dan vandaag nog contact op met Baba Muntar. Met ruim 40 jaar ervaring in dit metier is Muntar een van de meest ervaren patronenmakers die er te vinden zijn. Hier bent u aan het juiste adres om uw model om te laten zetten in een patroon dat eenvoudig gemaakt kan worden. Patronen op maat, waarbij we zonder enige problemen meerdere maten voor u aanpassen. Patronen op maat laten maken bij Baba Muntar staat gelijk aan de hoogste kwaliteit die er op dit gebied te krijgen is. De uitgebreide klantenlijst van Muntar maakt dit duidelijk.

Een patroon op maat van Baba Muntar

Baba Muntar is in de modewereld een begrip. Niet verwonderlijk, want u bent bij hem op de perfecte plek voor een patroon dat tot in de kleinste details klopt. Muntar kan een kledingpatroon maken dat aansluit op uw wensen. We hebben het dan over patronen op maat voor onder ander dames- en herenkleding, maar ook kinder- en babykleding. Daarnaast is Muntar in te zetten voor onder andere tassen, kussens, lakens, hoesjes en meer. De werkwijze is heel eenvoudig. U komt bij ons langs met een eigen ontwerp, een foto of een tekening, Muntar gaat deze voor u professioneel omzetten in een digitaal patroon.

Services voor een patroon op maat

Wij bieden een groot aantal verschillende diensten als het aankomt op het maken van patronen. We hebben het dan onder andere over vergroten, verkleinen en graderen, digitaliseren, intekenen, het maken van snijtekeningen en werktekeningen, maattabellen, plotten, berekeningen van het stofverbruik per stuk, kartonnen patronen en het omzetten van een eigen handgemaakt patroon tot een digitaal patroon. Patronen op maat laten maken? Neem hier dan eenvoudigweg contact over op met ons. Wij vertellen u graag in detail over de verschillende mogelijkheden die wij voor u hebben.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht