Patronen peuterkleding

Op maat gemaakte patronen peuterkleding

Zoekt u een professionele patroonmaker peuterkleding? Maakt u graag zelf de kleding voor uw zoon of dochter? Goede patronen zijn dan onmisbaar. Het kan ook dat u voor uw bedrijf peuterkleding patronen nodig heeft. Ook dan gaat u uiteraard voor de beste kwaliteit. Een klein foutje in een patroon heeft vaak al grote gevolgen. Dat wilt u uiteraard voorkomen. Neem daarom contact op met de professionele patroonmaker in Amsterdam. U bent van harte welkom bij Baba Muntar. Wij maken alle patronen voor u op maat.

Professionele patronenmaker voor peuterkleding patronen

Wilt u veel patronen peuterkleding op maat laten maken? Heeft u een vraag over het op maat maken van patronen? Muntar heeft meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van patronen. Kijk op onze website naar onze uitgebreide klantenkring. Het op maat maken van patronen is voor Muntar geen probleem. Ook meerdere maten tegelijk zijn mogelijk. Neem vandaag nog contact met ons op. Muntar is een van de meest ervaren patronenmakers die u kunt vinden.

Ervaren patroonmaker peuterkleding

Als u perfecte peuterkleding patronen nodig heeft, kom dan snel bij ons langs. Bent u bekend met de modewereld, dan heeft u vast al vaker van Baba Muntar gehoord. Zoekt u een patroon dat echt werkelijk tot in de kleinste details klopt, dan moet u bij ons zijn. Muntar maakt een patroon dat volledig aansluit op uw wensen. Bent u, naast de patronen voor peuterkleding, ook op zoek naar tassen, hoesjes, lakens en kussens? Ook dan zijn wij uw ideale partner. Veel klanten vinden het prettig om van te voren te weten hoe het zit met het stofverbruik per stuk. Ook dat kunnen wij voor u berekenen. Bel of mail ons en we vertellen u in detail wat we voor u kunnen betekenen. Als u bij ons langs wilt komen, maar u spreekt geen Nederlands, dan is dat geen belemmering. Wij kunnen in diverse talen met u communiceren.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht