Patroonmaker

Patroonmaker gezocht?

Een patroonmaker heeft binnen het modewereldje een belangrijke functie. Ontwerpen op papier worden door deze patronenmaker met de computer omgezet in digitale patronen, waar dan op professionele basis kleding mee gemaakt kan worden. Wordt er een patroonmaker gezocht die alle kennis in huis heeft die nodig is om een perfect patroon te maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij Baba Muntar. Muntar heeft namelijk al meer dan 40 jaar ervaring als patronenmaker en heeft voor een groot aantal verschillende klanten ontelbare patronen gemaakt.

De partner voor perfecte patronen

Als u een professionele patronenmaker zoekt, neemt dan vandaag nog contact op met Baba Muntar. Bij Muntar vindt u een groot aantal verschillende specialisaties, die hij allemaal voor u in wil zetten. We hebben het dan niet alleen maar over het zo perfect mogelijk omzetten van uw tekening in een bruikbaar patroon. Muntar kan namelijk ook ingeschakeld worden om bijvoorbeeld een werktekening of snijtekening te maken. Hij is inzetbaar voor het maken van aanpassingen aan bestaande patronen en kan daarnaast deze patronen ook voor u digitaliseren. Als patronenmaker staat hij ook klaar om te plotten en het stofverbruik per stuk voor u te berekenen.

Patroonmaker gezocht? Dan heeft u Baba Muntar gevonden!

Als patronenmaker heeft Baba Muntar en onschatbare ervaring opgedaan. Hij heeft gewerkt voor een groot aantal klanten, zowel particulieren als bedrijven. Of u nu een patroon wil laten maken voor eenmalig, persoonlijk gebruik, of voor een professionele productie, bij Muntar kunt u rekenen op de hoogste kwaliteit die er te vinden is. Elk patroon moet tot in de allerkleinste details kloppen. Muntar snapt dit als geen ander en zorgt er dan ook voor dat alle digitale patronen die hij maakt direct, zonder zorgen, in productie kunnen worden genomen.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht