Reconditionering kleding

Reconditionering kleding in Amsterdam en omstreken

Heeft u een adres nodig voor reconditionering? Moet het textiel hersteld worden? Neem dan contact op met Baba Muntar. Dankzij onze contacten zijn wij uw ideale partner op het gebied van reconditionering. We zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van de kleding alsof er niets gebeurd is. Gaat het om productiefouten? Als u niets doet, is het wellicht nodig om heel de productie weg te gooien. Dit is absoluut niet nodig als u contact op neemt met Muntar. Wij zorgen voor een professionele oplossing.

Professioneel reconditioneringsbedrijf kleding

Voor reconditionering kleding mag u vandaag nog contact met ons opnemen. Neem een kijkje op onze website en u ziet meteen onze contactgegevens. Vul het contactformulier in of bel ons gewoon even. We staan u graag te woord. Heeft u een collectie kleding die opnieuw gestreken dient te worden? Kan de kleding op deze manier absoluut de winkel niet in? Wij zorgen voor de reconditionering van de kleding. Ook reparatie is mogelijk. Muntar heeft al ruim 40 jaar ervaring met het werk in de modebranche. Dankzij zijn vele contacten bent u ook voor het reconditioneren bij hem aan het juiste adres. Misschien is het nodig dat een bepaald kledingstuk wordt ingekort of juist verlengt. Zijn er nieuwe ritsen in een aantal broeken nodig? Gaat het om een nieuwe voering? De maattabel moet verschoven worden? Maak zeker gebruik van onze uitgebreide en professionele service.

Veel mogelijk op het gebied van reconditionering

Een reconditioneringsbedrijf kleding is van alle markten thuis. U kunt er niet alleen terecht voor het innemen van kleding, maar het is ook geen enkel probleem als er nieuwe ritsen ingezet moeten worden. Draag de collectie over en het bedrijf zorgt ervoor dat alles netjes wordt hersteld. Helaas worden er soms productiefouten gemaakt. Maakt u zich echter geen zorgen. Laat uw kleding achter bij Baba Muntar en wij zorgen voor het herstel. Uw collectie kan tenslotte ook professioneel worden ingepakt. Op onze website ziet u met welke modellen en productie ateliers wij samenwerken. Ook de fournituren leveranciers worden daar vermeld.

Heeft u vragen?

Vul dan onderstaand informatieformulier in en wij nemen
zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Naam

    Email adres

    Onderwerp

    Bericht